Bienvenidos

Over mij

Bienvenidos

Dé specialist voor jouw bed & breakfast

In 11 jaar tijd heb ik veel ervaring opgedaan als de eigenaar en gastheer van Dos Iberos Luxury Boutique B&B in Andalusië. Met veel passie, plezier en hard werken heb ik deze geliefde B&B neer weten te zetten. Daarna heb ik elders een evenementenlocatie opgebouwd, die in korte tijd veel naamsbekendheid kreeg. Dit is mij gelukt door de ervaring die ik heb opgedaan in marketing, nog voordat ik mijn B&B opende.

Ik heb als B&B-eigenaar niet alleen geleerd hoe je een succesvolle B&B runt, maar ook hoe je ervoor zorgt dat je (online) zichtbaar bent voor gasten. Mijn kennis en passie deel ik graag met beginnende of al bestaande eigenaren van B&B’s en boutique hotels. Met mijn praktijkervaring, organisatietalent, marketing & communicatie kennis en creatieve ondernemersgeest kan ik een bijdrage leveren aan het succes van jouw B&B of boutique hotel.

Jan van Rossum

bienvenidos-jan-van-rossum-profielfoto

Testimonials

Wat gasten over mij zeggen

Bienvenidos_BB-specialist_Over-mij-recensies

“Soms kom je op een plek en dan voel je dat alles goed is, dat alles klopt! Jan is een fantastische gastheer. ‘s Ochtends maakt hij een heerlijk ontbijt, voor de lunch toffe salades, aan het eind van de middag mixt hij de meest lekkere cocktails en twee keer per week tovert hij uit de keuken een diner om je vingers bij af te likken. Kortom een heerlijke plek om te genieten.”

Xandra

“Wat een fantastische B&B!! We hebben 10 heerlijke dagen gehad. Ruime kamer, schoon, goed verzorgd, heerlijk ontbijt, mooi terras met heerlijk zwembad en fijne ligstoelen en diverse zitjes. Jan is een fijne gastheer, heeft echt gevoel voor service, is compleet zichzelf en lekker relaxed. Zelden zo’n fantastisch B&B getroffen, echt alles was top! Een aanrader dus!”

Angela

“Jan, de Nederlandse eigenaar doet er alles aan om het jou naar de zin te maken. Door hem voel je je een welkome gast; hij is een gastheer pur sang. De cocktails aan de rand van het zwembad, door hem gemaakt en geserveerd, maken een zonnige dag bij Dos Iberos helemaal compleet. Kortom, wij begrijpen de hoge scores van andere gasten.”

Hans

Bienvenidos

Klaar om de volgende stappen te zetten met jouw bed & breakfast?